Bomärkt

En blogg om hantverk och historia

Rävstensdagen

Kategori: Hantverk

 
 
En av förra sommarens roligaste händelser var lite otippat ett jobb precis i närområdet, men på ett ställe varken Janne eller jag varit på förut. Vi blev nämligen inbjudna att sälja våra produkter på Rävstensdagen! 
 
Passbåten avgår från Äspskär, Gräsö södra udde
 
Klockan åtta på morgonen blev vi hämtade av passbåten som skjutsade ut oss och de två andra inbjudna hantverkarna (Göte och Birgit Andersson) till lilla ön Rävsten utanför Gräsö.
 
 
På torsdag är det dags igen, en heldag för både stora och små i mysig miljö! Bara själva resan ut i den örika skärgården är en riktig upplevelse och sedan händer det mycket hela dagen.
 
Helikopterflygning på 2015 års Rävstensdag.
 
Mer om årets evenemang finns att läsa här:  http://www.svetur.se/sv/osthammar/products/166517/Ravstensdagen-pa-Ravsten/
 
Hoppas vi ses!
 
 

En långvarig förlovning har nått sitt slut

Kategori: Allmänt

 
Det har gått några år nu sedan jag första gången kom till Janne i det lilla huset i skogens slut vid havets rand. Eller, först var det ju faktiskt Janne som kom och hälsade på mig nere i Småland!
Lite tunnare om kinderna och med Krut-hunden och Stella-hunden som sällskap vid Växjösjön våren 2012.
 
Tiden gick, årstiderna växlade. Jag skall inte ens börja räkna upp allt roligt vi varit med om, men de som hängt med här på bloggen vet att det är en hel del. En del tråkigheter också, såklart, men de bra och fina sakerna har alltid vägt över och när det varit svårigheter har Janne varit mitt stora stöd och min stora trygghet.
 
 
I år har jag inte varit så närvarande på bloggen, men förhoppningsvis kommer jag ikapp snart efter helgen som var. I lördags var det nämligen dags för slutet på en långvarig förlovning!
 
I de allra närmastes närvaro blev vi lördagen 9/7 2016 man och hustru på Gräsö Gård. Foto: Jessica Lycke