Bomärkt

En blogg om hantverk och historia

Vårnytt på Historiska Kompaniet

Kategori: Allmänt, Reenactment

 
För någon vecka sedan var vi och hälsade på hos Ludvig och Molle i Gamla Linköping igen. Gissa om det har hänt saker i butiken! Hela butiken är ommöblerad och välpåfylld, kassadisken är flyttad och man känner sig otroligt välkomnad när man kommer in. 
 
 
Janne spanar, är det kanske paraplystället han siktat in sig på? Nej, det var kaffet, som vanligt! 
 
 
Karameller i mängder! Blir man inte nostalgisk så säg? Men ser ni vad polkagrisarna är upphängda på?!
 
 
Vem vill inte ha en äkta Cthulhu-champagnekyl i nysilver?! Det finns dessutom flera, så man behöver inte vara rädd för att sabotera den tjusiga upphängningen.
 
 
Läskiga skruvar med nytt, trevligare användningsområde som bokstöd.
Vi fick också följa med upp på ovanvåningen som ännu så länge är lager (mycket välordnat sådant) men som snart kommer att bli del i butiken. Antagligen kommer det att bli klädförsäljning där, men förhoppningsvis också lite plats över för föreläsningar och kurser! 
Bland papp och kartonger fann vi den här skönheten:
 
 
Är hon inte helt bedårande så säg?! Vilket underbart ansikte! Vare sig man vill använda henne som miniatyrkläddocka (jag blev jättesugen på att sy små klänningar!), som smyckehängare eller bara som en vacker dekoration passar hon perfekt överallt. Jag har hört att priset endast kommer att bli 380:- så det är bara att skriva upp på önskelistan!

 
Ännu en skönhet! Ludvig hälsar alla välkomna in i butiken! 
Vi kommer snart och hälsar på igen.
 
 
 

KOMMENTARER:

  • Elle säger:
    2014-02-26 | 15:38:24

    Vilka klara fina bilder. Vad använder du för kamera? Riktigt mysig miljö.. Kram

    Svar: Tack så mycket! Jag har bara vanlig mobilkamera, det är butiken som gör sig bra på bild! Och Janne och Ludvig, förstås!
    Bomärkt

Kommentera inlägget här: